Proefpakket

Wat is een proefpakket?

Een proefpakket is een pakket of box die uit een aantal verschillende producten van bestaat. Normaliter zijn het producten uit een product groep bijv. bier, wijn, whiskey, maaltijden, thee of koffie.

Het doel van een proefpakket is het om een reeds van producten ui een productfamilie te ontvangen. De klant dus jij kan hierdoor het bestellen hij of zij wenst.

Een greep uit assortiment wordt dus aan de klant verstuurd, de klant kan zo zijn favoriete smaak van de toegestuurde producten kiezen.

Afhankelijk van de productgroep (dragen, kruidenmengsels zoals curry’s, maaltijd proefpakketten bestaat een proefpakket normaliter uit drie, 6 of 10 producten.

Het beste is om een proefpakket te proberen voordat je een abonnement bij de dienstverlener of verkoper gaat afsluit. De meeste proefpakketten zijn zo samengesteld dat je als koper een goede reeks van het productaanbod krijgt.

Uit wat bestaat een proefpakket?

Het hangt echt af welke soort proefpakket jij gaat bestellen. Normaal bestaat een proefpakket uit een box (verzendoos) met een aantal producten, vaak voedsel drank of kruiden, en een instructie of bijsluiter waarin het verhaal beschreven wordt.

Het aantal producten bij een proefpakket bestaat vaak uit 3-6-9 of 12. Dat heeft met de verzenddozen te maken. Wijsflensverzenddozen zijn alleen in deze maten te koop. Vaak gebruikte verzendverpakkingen van Flesverzenddozen vind je hier. bij twaalf flessen is het maximum van het verzendgewicht bereikt. Een fles is zo maar 1kg zwaar dus dat betekend dat je snel aan de 12kg zit.

Voor bier kunnen de proefperketten grote naar mate anders zijn want deze vlessen zijn kleiner (rond 0.33) Maar ook hier zou het maximum bij ca 20 zijn.

Grootte proefpakket?

totaal is het maximum gewicht van een proefpakket afhankelijk van de verzendgewicht (maximum van de carrier), de houdbaarheid dus voedsel, type verpakking en het aanbod van de verkoper.

Inhoud van proefpakketten en proefboxen?

Zoals boven beschreven bestaan proefpaketten en proefboxen uit een aantaal producten vanuit een varitieit Hier onder vind je een greep uit verschillenden aanbieddingen.

Koffie proefpaketten

Hier te onderschrijden tussen pakketten die door de brievenbus passen en die waar een echter pakket word verzonden.

Brievenbus:

Proefpakket:

Thee proefpaketten

Net als met koffie kunnen bij thee proefpakketten ook via de brievenbus verstuurd worden.

Wijn proefpakketten

Deze proefpakketten bestaan uit verschillende wijnen. De pakketten kan zijn zeer vaak naar druivenras, de zoetheid, kleur of type wijn gerangschikt.

Bier proefpakketten

Hier is sprake van een op biersoorten gespecialiseerd proefpakket. bijv. alleen Pilsen, lleen IPA’s of een proefbox willekeurig samengesteld om het spectrum van maken weer te geven.

Wat kost een proefpakket?

Proefpakketten zijn zodanig samengesteld dat ze prijscompetative zijn. Dat wil zeggen dat de verkoper via het proefpakket de eerste relatie met de klant aangaat dus zijn gegevens met verbonden met een monitaire transactie zet.

Dat betekend dat proefpakketten een breedsprektrum van producten bevat. Verder will de verkoper dat proefpakketten prijscompetatief zijn dus aantrekkelijk voor de klant.

De meeste prijzen beginnen bij 10 eur ex. verzendkosten.

Conlcussie

Proefpakketten of proefboxen zijn in prenciepe het gelijke. Terwijl proefpakkett als uitdrukking meest gebruikt wordt, heeft Hello Fresh de term proefbox in gebruik. Op de snelle hap zullen we voor onze reviews de term proefpakkett gebruiken. Hier maken we dan ook onderschrijding dussen brievenbus pakkettjes en echte boxen (dus verzenddozen).

Omdat de snelle hap een website voor voedsel, levensgenieter is gaan we ons voornamelijk op thee, koffie, bier, wijn en ander etenswaren richten! Dus geniet ervan.