Inhoud
Indiase curry madras verspakket Hoogvliet
Dit verspakket van hoogvliet wordt het derde verspakket van met de curry madras smaak. Curry madras is super lekker en heel gezond dus gaan we nu kijken hoe de hoogvliet versier smaakt.
[box type=”info”] Bevat per 100g bereid product ca.:
- 127 kcal
- 6,3 g eiwit
- 3,8 g vet totaal
- 1,7 g vet verzadigde vetten
- 18,2 g koolhydraten (rijst niet meegenomen)
- 3 g suikers
- 0.4g zout
- 1,3 g vezel
- Prijsindicatie: € 1,95,- p.p.
[/box]
Beschrijving Hoogvliet verspakket curry madras
Op het eerste gezicht lijkt het verspakket leuk gedesigned. Best wel goed is de overzicht van de groenten die meegegeven worden. Het foto op de banderole ziet er ook best goed uit, wetend dat dat altijd het struikelpunt is. We zullen zien hoe dit pakket eruit ziet te komen :). Op het eerste gezicht prima.
De inhoud van het curry madras hoogvliet verspakket: een rode peper, twee tomaten, bloemkool, zakje kruidenpasta curry madras, een limoen, een rode peper, een rode ui, een pakje kokosmelk
Under de strep:
Het is een aanrader. Instructies zijn duidelijk alles komt uit Nederland, dus we helpen de mensen hier. Toch zijn er hier wat kenteken: snijden is best wat werk (maar okay, we willen zelf koken 🙂 ).
voordelen verspakket: snel te bereiden, bijna alles behalve rijst wordt meegeleverd. Duidelijke uitleg.
nadelen verspakket 30 minuten is wat aan de snelle kant, reken maar met 40 min. heel jammer zijn de veel smaak, E-nummers en toegevoegde suikers en snelle carbs (zoals maïszetmeel). Ook moet je de limoen raspen, tja, moet je maar hopen dat ze niet met was behandeld is.
[box type=”info”]
Beoordeling
Het maaltijdpakket is een: aanrader
- Tijd: 9/10
- Volledigheid: 8/10
- Duidelijk: 9/10
- Smaak: 7/10
- Easy-factor: easy
[/box]
Benodigdheden Hoogvliet verspakket curry madras voor 4 personen:
Je hebt voor het verspakket curry madras van hoogvliet niet veel nodig. behalve de kip zou je alles thuis moeten hebben!
zelf toevoegen
- 2 el olijfolie
- 300 g kipfilet
- 300 g rijst
- zout en peper
- Tijd: 30 min (nou ja, doe maar 40 min)
Bereiding
- Maak de paprika, tomaten, bloemkool en rode ui schoon. Pel en snipper de rode ui en verwijder de zaadlijsten van de paprika en de rode peper. Snij de paprika in stukken en de peper heel fijn. Snij de tomaten in goede blokjes, en de bloemkool in roosjes (2x2cm)
- Kook de rijst of het rijst-surrogaat volgens de verpakking
- Verhit de olijfolie in een ruime braadpan en bak nu het kipfilet (als je tofu gebruikt bak je deze pas later) rondom bruin. Voeg de ui toe en laat het voor 4 minuten bakken.
- Voeg nu de groenten en de rode peper toe, evtl ook de tofu en roerbak alles op hoge temperatuur.
- Nu kan je de kruidenpasta curry madras toevoegen, bak wederom voor 2 minuten. schut nu de kokosmelk toe en stoof het gerecht voor ca 10 min gaar. Voet naar smaak op het eind limoensap toe.
- Serveer het geheel nu met rijst (zie foto)
- Als jullie willen kunnen jullie nu wat limoenschil raspen en toevoegen (ik adveseer het niet)
- Proef (niet eten) en breng op smaak met Zen, voor mijn smaak niet echt nodig..


Variaties Hoogvliet verspakket curry madras
- gebruik vega kipstukjes
- verfijn met koriander
Alle foto’s zijn door mij gemaakt. Dit artikel bevat geen gesponsord materiaal.
Deel jouw ervaring, contacteer ons of laat een commentaar achter. 🙂